Piaget este unul dintre acele branduri rare care reușesc, în fiecare an, să prezinte colecții ce uimesc prin imaginație, creativitate, joie de vivre, seninătate și, pur și simplu, frumusețe. Toate debordante.

Prin urmare, m-am bucurat mult când am primit invitația la prezentarea noii colecții POSSESSION de la PIAGET, care a avut loc într-o minunată și elegantă cafenea din centrul istoric al orașului München. Câțiva friends of the brand, selectați „pe sprânceană” de către Piaget, am avut privilegiul de a vedea și, mai ales, de a proba în avanpremieră mondială piesele din noua colecție.

Possession

Cuvântul cheie este culoare, deoarece Piaget este, mai ales, un brand solar, vesel, strălucitor, care știe să folosească cele mai neașteptate și inspirate combinații de pietre și materiale prețioase, precum și țesături, pene sau alte frumuseți.

Pandantele, cerceii și brățările flexibile (preferatele mele) strălucesc cu ajutorul diamantelor, dar și al pietrelor de culoare verde, mov, turcoaz sau roșie, care realizează un contrast binevenit cu aurul alb sau galben, mai ales că vine vara, iar pielea bronzată are culoare.

Pe lângă aspectul jucăuș, vesel, energic și elegant, ador POSSESSION și pentru trăsătura care o caracterizează și o diferențiază de toate celelalte branduri – posibilitatea de a roti fie capetele brățărilor, fi e inelele, fi e sferele dolofane pe post de pandant. Verigheta mea este Possession și mărturisesc că este metoda perfectă antistres. O rotesc când sunt gânditoare, când sunt în pană de inspirație, când am o discuție care mă solicită, când îmi caut cuvintele sau ideile.

Imaginea POSSESSION este, din nou, OLIVIA PALERMO, care mărturisește că e atrasă de aceste bijuterii pentru că sunt foarte ușor de purtat și de asortat. Preferata starului este varianta cu accente turcoaz, poate cea mai izbitoare combinație dintre toate variantele lansate luna trecută. OLIVIEI îi place turcoazul deoarece îi amintește de o plajă din Santa Fe, dar și varianta verde, cu malahit, care trimite la peisajele rurale din Anglia, iar roșu, evident, este culoarea asociată cu iubirea.

Piaget a mai făcut un pas uriaș și a lansat noua gamă POSSESSION și pe net-a-porter, portalul pe care eu și multe alte milioane de femei îl consultăm în fi ecare zi, cu mare devotament și loialitate. Cred că e o decizie foarte bună pentru acest brand de lux, mai ales că bijuteriile sunt, conform unei alte decizii recente, disponibile doar în boutique-urile PIAGET.

Pentru o acțiune eficientă împotriva stresului, se recomandă purtarea a câte trei brățări sau două inele POSSESSION.

(Material apărut în numărul din mai 2017 al revistei Forbes Life România)